ignifugare lemn sarpanta bucuresti

servicii de ignifugare sarpanta bucuresti

ignifugare autorizata pentru sarpanta bucuresti

firma autorizata din bucuresti pentru ignifugat sarpanta

Ignifugare Sarpanta Bucuresti - Servicii Ignifugare Sarpanta Bucuresti - Executam Ignifugare Lemn Firma Autorizata - Ignifugare Profesioanala pentru Sarpanta.

Sarpanta reprezinta scheletul propriu-zis de rezistenta al oricarui tip de acoperis, indiferent de natura invelitorii. De regula, la construirea sarpantelor este utilizat lemnul de rasinoase sau lemnul de foioase, semiprelucrat sau prelucrat. Protectia impotriva focului a unui acoperis incepe cu operatiunea de ignifugare sarpanta, elementul de rezistenta care sustine invelitorile si asigura, la propriu, un acoperis deasupra capului.

Tratamentul de ignifugare sarpanta este recomandat in principal constructiilor aflate inca in stadiul de ridicare, iar acesta presupune respectarea anumitor obiective de baza. In primul rand, inainte de aplicarea propriu-zisa a substantelor ignifuge, suprafata lemnului trebuie curatata de praf, noroi, var, sau orice urma de vopsea sau substanta chimica. Dupa aceasta etapa, urmeaza rezolvarea eventualelor goluri sau crapaturi existente in lemn, si aplicarea produselor ignifuge utilizand una din metodele disponibile: imersie/scufundare, pulverizare sau pensulare.

Avantajele si beneficiile serviciului de ignifugare sarpanta, consta in reducerea costurilor la incheierea politelor de asigurare si a unei constructii limitand alte masuri de protectie anti foc, unde poate fi adaugat si confortul psihic al beneficiarului.

Tratarea lemnului din sarpanta cu ignifugant este obligatorie atunci cand vine vorba de siguranta dvs, a familiei si a casei. Serviciile oferite sunt puse la dispozitie prin personal calificat, solutii optime si o calitate superioara a substantelor.

De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!

Respect si promptitudine

Executam fiecare lucrare cu mare atentie intr-un timp record.

Materiale agrementate

Aparatura de ultima generatie, utilizata de personal calificat.

Preturi corecte

Cele mai bune oferte de pe piata pentru companii / parteneri.

Solutii tehnice

Echipa noastra identifica solutii tehnice pentru orice proiect.

Consiliere gratuita

In alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.

Asistenta de specialitate

Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra.

Servicii profesionale

Compania noastra executa servicii de ignifugare sarpante. Pentru efectuarea serviciilor de ignifugare, dispunem de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor datorate elementelor de sustinere sau spatiilor inguste.

Ignifugarea se va face conform „Normelor tehnice privind ignifugarea materialelor si produselor combustibile din lemn si textile utilizate in constructii” indicativ C58-96, aprobate de MLPAT cu ordinul Nr. 24/N din 3 aprilie 1996.

Solutiile utilizate de echipa noastra sunt avizate de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si sunt recomandate pentru ignifugarea sarpantelor, mansardelor, podurilor, acoperisurilor vechi si noi, case din lemn si in general orice constructie din lemn, atat la interior cat si la exterior.

Procesul de ignifugare sarpanta

Ignifugarea sarpantei se poate efectua prin trei procedee: imersie, pulverizare sau pensulare. Suprafata pe care se va executa aceste tratamente trebuie sa fie curata, fara praf, decojita. In cazul in care lemnul a mai fost ignifugat se se va indeparta cu pelicula ignifuga, dupa care se trece la ignifugarea propriu-zisa.

Ignifugare sarpanta este un tratament aplicat lemnului care intr-un final duce la marirea rezistentei acestuia la foc, timp necesar pentru evacuarea locatarilor si sosirea la fata locului a echipajelor de pompieri.

Prin tratamentul de ignifugare sarpanta, materialele nu capata proprietatea de imunitate absoluta la foc, dar le mareste rezistenta la ardere si devin mult mai putin inflamabile. Un posibil incendiu ar avea, in conditiile unei bune ignifugari, consecinte mult mai putin grave si s-ar raspandi mult mai greu.

De aceea, lucrarile de ignifugare sarpanta sunt atat de importante si trebuie luate in calcul la orice fel de constructie. Daca doriti sa faceti o astfel de ignifugare, nu ezitati si contactati echipa noastra, ne deplasam in orice oras din Romania.

Doriti sa apelati la serviciile noastre?
number-one

Ne contactezi online

Simplu si rapid, prin contact telefonic la 0791 629 911 sau direct prin mesaj pe adresa e-mail.

number-2

Ne oferi detalii despre lucrare

O sa avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia exacta a lucrarii.

number-3

Primiti o oferta de pret

Daca sunteti de acord cu oferta de pret, veti fi programat iar in cateva zile lucrarea dvs va fi efectuata.

Alte servicii

Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.

Principalele tratamen­te care se aplica lemnului sunt:
  • Hidrofugare lemn;
  • Tratare lemn cu fungicide si insecticide;
  • Tratare anticari;
  • Diverse solutii de ignifugare.

Ignifugarea presupune tratarea cu substante rezistente la ardere, care creste capacitatea lemnului de a rezista la foc. Practic, procesul de ignifugare intarzie declansarea arderii.

Ce structuri ignifugam?
  • pentru case / vile : sarpante, acoperisuri, mansarde, tavane;
  • parchet, mobila, obiecte ornamentale exterioare;
  • gard, terasa, docuri, stalpi electricitate;
  • traverse de cale ferata;
  • constructii provizorii in care se utilizeaza substante combustibile sau cu foc deschis: depozite, magazii, etc.