ignifugare material combustibil

servicii de ignifugare materiale combustibile

ignifugare autorizata pentru materiale combustibile

firma autorizata pentru ignifugat material combustibil

Ignifugare Materiale Combustibile - Servicii Ignifugare Materiale Combustibile - Executam Ignifugare Lemn Firma Autorizata. Ne deplasam peste tot in tara.

Procesul de ignifugare a materialelor combustibile consta in tratarea lor cu produse ignifuge, eficiente impotriva flacarilor. De asemenea, produsele ofera si o protectie insecto-fungicida, fiind eficiente impotriva daunatorilor lemnului.

Prin ignifugare materialele isi modifica capacitatea de a se aprinde si a arde in continuare, in sensul diminuarii acesteia, ceea ce duce la imbunatatirea comportarii lor la foc. Ca urmare a tratamentelor de ignifugare , lemnul si materialele pe baza de lemn, precum si textile celulozice neignifugate se incadreaza isi reduce combustibilitatea.

Metoda cea mai utilizata de echipa noastra pentru aplicarea tratamentelor de ignifugare lemn o reprezinta aplicarea prin pulverizare sau pensulare. Dispunem de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor datorate elementelor de sustinere sau spatiilor inguste.

De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!

Respect si promptitudine

Executam fiecare lucrare cu mare atentie intr-un timp record.

Materiale agrementate

Aparatura de ultima generatie, utilizata de personal calificat.

Preturi corecte

Cele mai bune oferte de pe piata pentru companii / parteneri.

Solutii tehnice

Echipa noastra identifica solutii tehnice pentru orice proiect.

Consiliere gratuita

In alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.

Asistenta de specialitate

Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra.

Servicii profesionale

Compania noastra executa servicii de ignifugare materiale combustibile. Oferim servicii de ignifugarea lemnului si a materialelor textile, care constau in tratarea materialelor cu produse ignifuge, cu scopul de a le proteja impotriva actiunii focului, mai exact pentru a ingreuna aprinderea lemnului, a reduce viteza de ardere a acestuia si viteza de propagare a flacarilor pe suprafata protejata.

Ignifugarea se va face conform „Normelor tehnice privind ignifugarea materialelor si produselor combustibile din lemn si textile utilizate in constructii” indicativ C58-96, aprobate de MLPAT cu ordinul Nr. 24/N din 3 aprilie 1996.

Solutiile utilizate de echipa noastra sunt avizate de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si sunt recomandate pentru ignifugarea sarpantelor, mansardelor, podurilor, acoperisurilor vechi si noi, case din lemn si in general orice constructie din lemn, atat la interior cat si la exterior.

Cand este obligatorie ignifugarea?

– la constructiile noi, la modificarea sau schimbarea destinatiei celor existente, precum si periodic la constructiile vechi, in scopul indeplinirii conditiilor necesare;

– la realizarea unor elemente de constructie, cum sunt tavanele, trecerile prin pereti, planseele, inchiderea sau mascarea instalatiilor si echipamentelor, finisajelor pe caile de evacuare si altele;

– la tratamente speciale (fonice sau termice) si finisaje folosite in cladiri inalte, cladiri cu sali aglomerate si centre de calcul electronic;

– la muzee, expozitii, sali de spectacole;

– la elemente decorative interioare si finisaje din sali aglomerate;

– la constructiile provizorii pentru ateliere, remize, depozite, magazii unde se lucreaza cu substante combustibile sau cu foc deschis;

– la rafturile si stelajele din magazii / supermarket-uri si depozite care adapostesc materiale cu valori mari sau materiale greu de inlocuit.

Doriti sa apelati la serviciile noastre?
number-one

Ne contactezi online

Simplu si rapid, prin contact telefonic la 0791 629 911 sau direct prin mesaj pe adresa e-mail.

number-2

Ne oferi detalii despre lucrare

O sa avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia exacta a lucrarii.

number-3

Primiti o oferta de pret

Daca sunteti de acord cu oferta de pret, veti fi programat iar in cateva zile lucrarea dvs va fi efectuata.

Alte servicii

Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.

Principalele tratamen­te care se aplica lemnului sunt:
  • Hidrofugare lemn;
  • Tratare lemn cu fungicide si insecticide;
  • Tratare anticari;
  • Diverse solutii de ignifugare.

Ignifugarea presupune tratarea cu substante rezistente la ardere, care creste capacitatea lemnului de a rezista la foc. Practic, procesul de ignifugare intarzie declansarea arderii.

Ce structuri ignifugam?
  • pentru case / vile : sarpante, acoperisuri, mansarde, tavane;
  • parchet, mobila, obiecte ornamentale exterioare;
  • gard, terasa, docuri, stalpi electricitate;
  • traverse de cale ferata;
  • constructii provizorii in care se utilizeaza substante combustibile sau cu foc deschis: depozite, magazii, etc.