Datorita unui management tanar si a nevoii de imbunatatire permanenta a metodelor de lucru si adaptare la noile tehnici si tehnologii, compania noastra a reusit sa dobandeasca popularitate in randul clientilor. Seriozitatea si buna pregatire a personalului nostru a reusit sa se ridice permanent la nivelul asteptarilor clientilor nostri, dovada o fac recomandarile primite din partea colaboratorilor.

Obiective

Misiunea noastra este aceea de a va oferi siguranta si protectie. Prin calitatea serviciilor oferite, obtinem rezultate vizibile si de lunga durata. Utilizam doar solutii certificate cat si tehnologii performante si de ultima generatie.

Actionam doar conform unui plan bine pus la punct, incepand de la evaluarea problemelor pana la rezolvarea totala a acestora. Detinem aparatura de ultima generatie, fiind pregatita sa intervina si sa elimine orice problema, indiferent de natura acestuia si suprafata spatiului care urmeaza sa fie tratat.

Autorizatii

Detinem toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii. Chiar de la inceputul activitatii am implemantat sistemul de management al calitatii si sistemul de management al mediului conform standardelor.

Personalul calificat detine atestate profesionale emise de organele competente, este instruit si informat periodic astfel incat sa executam servicii de cea mai buna calitate.

De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!

Respect si promptitudine

Executam fiecare lucrare cu mare atentie intr-un timp record.

Materiale agrementate

Aparatura de ultima generatie, utilizata de personal calificat.

Preturi corecte

Cele mai bune oferte de pe piata pentru companii / parteneri.

Solutii tehnice

Echipa noastra identifica solutii tehnice pentru orice proiect.

Consiliere gratuita

In alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.

Asistenta de specialitate

Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra.

Servicii oferite

Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.