ignifugare lemn bucuresti
servicii de ignifugare bucuresti
ignifugare autorizata in bucuresti
firma autorizata din bucuresti pentru ignifugat lemn
Ignifugare Bucuresti - Servicii Ignifugare Lemn Bucuresti - Executam Ignifugare Lemn Firma Autorizata - Ignifugare Profesioanala pentru Lemn.
Fiind un material natural, lemnul are numeroase dezavantaje de care trebuie sa tii cont inainte de a-l folosi ca material principal pentru constructia pe care vrei sa o realizezi. In continuare vei afla tot ce trebuie sa stii despre tratarea lemnului si ce avantaje iti poate aduce acest proces.
Principalul motiv pentru care lemnul trebuie tratat este proprietatea sa de a fi un combustibil pentru ardere. Chiar si in cazul lemnului masiv si mult mai rezistent la foc, riscul de incendiu este unul mult mai mare decat in cazul materialelor de constructie neinflamabile (piatra, sticla, caramida, etc). In acelasi timp, lemnul este in mod continuu supus influentei a numerosi alti factori. De aceea, el trebuie protejat pentru a-si pastra aspectul si duritatea cat mai mult timp.
Realizam ignifugari si alte tratamente de suprafata tuturor elementelor din lemn aflate in componenta unei constructii, atat la interior cat si la exterior folosind cele mai bune solutii de ignifugare.
Tratamentul lemnului cu substante ignifuge, anticarii, antifungice, insecticide, confera lemnului rezistenta sporita impotriva inamicilor naturali si impotriva incendiilor.
Tratamentul lemnului se poate face punctual: tratament ignifug, anticarii, antimucegai, insecticid sau antifungic. De preferat este realizarea unui tratament complex, acesta sa asigure tratamentul lemnului pentru toti inamicii naturali: carii, ciupeci, insecte, mucegaiuri si deasemeni tratamentul ignifug.
Solutiile folosite de echipa noastra ofera lemnului protectie pe termen lung impotriva ciupercilor, mucegaiului si insectelor daunatoare lemnului. Sunt utilizate chiar si atunci cand este nevoie de eradicarea insectelor in lemnul deja atacat, in plus asigura protectie preventiva impotriva tuturor daunatorilor biotici.
De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!
Cum protejam lemnul?
Pregatirea suprafetei prelungeste durata de viata a stratului protector. La aplicarea primului strat sau la refinisare este foarte important ca lemnul sa fie uscat, curat si sa nu prezinte urme de ciuperci.
Vopsiti lemnul, astfel va recomandam ca vopsirea sa se faca in directia fibrelor lemnului, pentru a asigura o impregnare si o acoperire corespunzatoare a suprafetei. Pentru o culoare uniforma se recomanda vopsirea tuturor elementelor fara pauze, evitandu-se astfel crearea de zone mai inchise la culoare.
Intretinerea lemnului
Aplicarea in mod regulat a produselor de protectie extinde durata de viata a lemnului. Pe langa refacerea stratului de protectie, in zonele unde poluarea aerului este mare, se recomanda spalarea anuala cu un detergent mai putin agresiv, eliminandu-se astfel riscul aparitiei ciupercilor si insectelor daunatoare.
Din ce cauza se poate degrada lemnul?
Tratarea lemnului reprezinta protejarea acestuia impotriva cauzelor externe, cum ar fi carii de lemn, umiditatea crescuta si ciupercile. Pe de alta parte, lemnul este un material expus degradarii daca este in contact cu factori de mediu precum soarele, ploaia, zapada, vantul sau praful din aer. Mai jos v-am notat principalii factori care produc degradarea lemnului:
- Precipitatiile
- Inghetul si dezghetul
- Radiatiile solare
- Praful
- Ciupercile
- Carii de lemn
- Insectele
- Rozatoarele
- Pasarile si animalele
Pentru ca suprafetele din lemn aflate in exterior sunt cel mai afectate de factorii externi, trebuie sa iei masuri de intretinere constanta a acestora. Tratarea lemnului la exterior presupune utilizarea mai multor solutii pentru o protectie completa, dar si respectarea riguroasa a pasilor de pregatire si aplicare a substantelor.
Doriti sa apelati la serviciile noastre?
Alte servicii
Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.
Principalele tratamente care se aplica lemnului sunt:
- Hidrofugare lemn;
- Tratare lemn cu fungicide si insecticide;
- Tratare anticari;
- Diverse solutii de ignifugare.
Ignifugarea presupune tratarea cu substante rezistente la ardere, care creste capacitatea lemnului de a rezista la foc. Practic, procesul de ignifugare intarzie declansarea arderii.
Ce structuri ignifugam?
- pentru case / vile : sarpante, acoperisuri, mansarde, tavane;
- parchet, mobila, obiecte ornamentale exterioare;
- gard, terasa, docuri, stalpi electricitate;
- traverse de cale ferata;
- constructii provizorii in care se utilizeaza substante combustibile sau cu foc deschis: depozite, magazii, etc.
Recenzii clienti
Fiecare recenzie reflecta nu doar calitatea serviciilor noastre, ci si impactul pe care l-am avut asupra afacerilor si proiectelor clientilor nostri.