ignifugare lemn pod bucuresti

servicii de ignifugare pod bucuresti

ignifugare autorizata pentru pod bucuresti

firma autorizata din bucuresti pentru ignifugat pod

Ignifugare Pod Bucuresti - Servicii Ignifugare Pod Bucuresti- Executam Ignifugare Lemn Firma Autorizata - Ignifugare Profesioanala pentru Pod.

Ignifugarea lemnului la poduri consta in tratarea acestuia cu produse ignifuge, cu scopul de a-l proteja impotriva actiunii focului, mai precis pentru a ingreuna aprinderea lemnului, a reduce viteza de ardere a acestuia si viteza de propagare a flacarilor pe suprafata protejata.

O ignifugare a podului va reduce costurile constructiei, limitand alte masuri de protectie impotriva focului mult mai scumpe si costuri mai mici la incheierea politelor de asigurare. Toate acestea duc la o siguranta personala si un confort psihic mai bun. Pentru o mai buna protectie a lemnului folosit la poduri se poate trata si insectofungicid cu solutii care elimina cari, ciuperci si mucegai.

Cel mai important, ignifugarea podului este o masura de siguranta maxima ce salveaza vieti si in acelasi timp reduce costurile asigurarii. Alege ca podul tau sa fie protejat atat ignifug cat si tratat contra daunatorilor de exemplu cum sunt insectele de tipul cari de lemn si contra fungilor si ciupercilor ce degradeaza structura lemnului.

De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!

Respect si promptitudine

Executam fiecare lucrare cu mare atentie intr-un timp record.

Materiale agrementate

Aparatura de ultima generatie, utilizata de personal calificat.

Preturi corecte

Cele mai bune oferte de pe piata pentru companii / parteneri.

Solutii tehnice

Echipa noastra identifica solutii tehnice pentru orice proiect.

Consiliere gratuita

In alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.

Asistenta de specialitate

Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra.

Servicii profesionale

Compania noastra executa servicii de ignifugare poduri. Pentru efectuarea serviciilor de ignifugare, dispunem de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor datorate elementelor de sustinere sau spatiilor inguste.

Ignifugarea se va face conform „Normelor tehnice privind ignifugarea materialelor si produselor combustibile din lemn si textile utilizate in constructii” indicativ C58-96, aprobate de MLPAT cu ordinul Nr. 24/N din 3 aprilie 1996.

Solutiile utilizate de echipa noastra sunt avizate de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si sunt recomandate pentru ignifugarea sarpantelor, mansardelor, podurilor, acoperisurilor vechi si noi, case din lemn si in general orice constructie din lemn, atat la interior cat si la exterior.

Procesul de ignifugare pod

Ignifugarea podului se poate efectua prin trei procedee: imersie, pulverizare sau pensulare. Suprafata pe care se va executa aceste tratamente trebuie sa fie curata, fara praf, decojita. In cazul in care lemnul a mai fost ignifugat se se va indeparta cu pelicula ignifuga, dupa care se trece la ignifugarea propriu-zisa.

Ignifugare podului este un tratament aplicat lemnului care intr-un final duce la marirea rezistentei acestuia la foc, timp necesar pentru evacuarea locatarilor si sosirea la fata locului a echipajelor de pompieri.

Efectuarea acestui procesul de ignifugare a podului este extrem de importanta, fiindca este un spatiu foarte utilizat in care se pastreaza diverse bunuri, obiecte, sau chiar si provizii daca vorbim despre podurile de la tara, pe care oamenii le au ca si anexa a gospodariei. Indiferent de tipul de constructie a podului, aplicarea acestui tratament va asigura pastrarea podului, in cazul izbucnirii unui incendiu, impreuna cu toate bunurile care se afla in el.

Doriti sa apelati la serviciile noastre?
number-one

Ne contactezi online

Simplu si rapid, prin contact telefonic la 0791 629 911 sau direct prin mesaj pe adresa e-mail.

number-2

Ne oferi detalii despre lucrare

O sa avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia exacta a lucrarii.

number-3

Primiti o oferta de pret

Daca sunteti de acord cu oferta de pret, veti fi programat iar in cateva zile lucrarea dvs va fi efectuata.

Alte servicii

Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.

Principalele tratamen­te care se aplica lemnului sunt:
  • Hidrofugare lemn;
  • Tratare lemn cu fungicide si insecticide;
  • Tratare anticari;
  • Diverse solutii de ignifugare.

Ignifugarea presupune tratarea cu substante rezistente la ardere, care creste capacitatea lemnului de a rezista la foc. Practic, procesul de ignifugare intarzie declansarea arderii.

Ce structuri ignifugam?
  • pentru case / vile : sarpante, acoperisuri, mansarde, tavane;
  • parchet, mobila, obiecte ornamentale exterioare;
  • gard, terasa, docuri, stalpi electricitate;
  • traverse de cale ferata;
  • constructii provizorii in care se utilizeaza substante combustibile sau cu foc deschis: depozite, magazii, etc.