ignifugare lemn mansarda constanta

servicii de ignifugare mansarda constanta

ignifugare autorizata pentru mansarda constanta

firma autorizata din constanta pentru ignifugat mansarda

Ignifugare Mansarda Constanta - Servicii Ignifugare Mansarda Constanta - Executam Ignifugare Lemn Firma Autorizata - Ignifugare Profesioanala pentru Mansarda.

Ignifugarea mansardei este o operatie de tratare a unui material combustibil cu o substanta ignifuga in scopul modificarii capacitatii de aprindere a materialelor combustibile si a propagarii flacarii. Aceasta substanta ignifuga este un inhibitor de flacara care se foloseste pe produse combustibile pentru a le reda proprietati ca imediat dupa indepartarea sursei de aprindere, propagarea flacarii in masa lor sa incetineasca sau sa inceteze.

Pentru siguranta dvs si a famileii este recomandat inca de cand incepeti constructia casei sa efectuati tratamentul de ignifugare a materialului lemno (sarpanta). Tratamentul de ignifugare a lemnului schimba comportamentul acestui material la contactul cu flacarile. Prin tratare, acesta devine mai rezistent, incendiul poate fi stins mai rapid si astfel se pot evita pagubele de proportii mai mari.

Pentru a fi sigura, orice mansarda ar trebui supusa acestui tratament cu substante ignifuge. Pentru eficienta maxima este bine ca aceasta interventie sa fie aplicata intr-o anumita concentratie si uniform, chiar din faza de constructie. Daca se folosesc substantele cele mai potrivite se prelungeste semnificativ durata si rezistenta mansardei.

Procedeul si substantele utilizate nu sunt daunatoare pentru om, animale de companie si mediul inconjurator. Datorita avantajelor si beneficiilor pe termen lung, trebuie sa fie considerata ca o investitie necesara si utila.

De ce sa lucrezi cu noi?
Servicii autorizate la cele mai bune preturi!

Respect si promptitudine

Executam fiecare lucrare cu mare atentie intr-un timp record.

Materiale agrementate

Aparatura de ultima generatie, utilizata de personal calificat.

Preturi corecte

Cele mai bune oferte de pe piata pentru companii / parteneri.

Solutii tehnice

Echipa noastra identifica solutii tehnice pentru orice proiect.

Consiliere gratuita

In alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine.

Asistenta de specialitate

Gasim solutiile optime nevoilor dumneavoastra.

Servicii profesionale

Compania noastra executa servicii de ignifugare mansarde. Pentru efectuarea serviciilor de ignifugare, dispunem de cele mai noi echipamente pentru pulverizare, ajutand atat la respectarea consumului specific recomandat de catre producatorii solutiilor, cat si la eliminarea pierderilor datorate elementelor de sustinere sau spatiilor inguste.

Ignifugarea se va face conform „Normelor tehnice privind ignifugarea materialelor si produselor combustibile din lemn si textile utilizate in constructii” indicativ C58-96, aprobate de MLPAT cu ordinul Nr. 24/N din 3 aprilie 1996.

Solutiile utilizate de echipa noastra sunt avizate de catre Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si sunt recomandate pentru ignifugarea sarpantelor, mansardelor, podurilor, acoperisurilor vechi si noi, case din lemn si in general orice constructie din lemn, atat la interior cat si la exterior.

Procesul de ignifugare mansarda

Ignifugarea mansardei se poate efectua prin trei procedee: imersie, pulverizare sau pensulare. Suprafata pe care se va executa aceste tratamente trebuie sa fie curata, fara praf, decojita. In cazul in care lemnul a mai fost ignifugat se se va indeparta cu pelicula ignifuga, dupa care se trece la ignifugarea propriu-zisa.

Ignifugare mansarda este un tratament aplicat lemnului care intr-un final duce la marirea rezistentei acestuia la foc, timp necesar pentru evacuarea locatarilor si sosirea la fata locului a echipajelor de pompieri.

In cazul unui incendiu, suprafetele ignifugate nu numai ca nu permit raspandirea focului in mansarda dar contribuie si la domolirea si stingerea sa mai rapida iar acest lucru permite ca oamenii aflati intr-o mansarda in care a izbucnit focul sa aiba o mai buna viteza de reactie. Sansele de extindere a focului se reduc astfel semnificativ in orice situatie!

Aplicarea de substante ignifuge pe lemn, cu pulverizator sau pensula, asigura intarzierea aprinderii, iar materialul preia proprietatea de a inhiba eventualele flacari care il pot cuprinde. LEMNUL nu va arde, ceea ce impiedica raspandirea incendiului in mansarda.

Doriti sa apelati la serviciile noastre?
number-one

Ne contactezi online

Simplu si rapid, prin contact telefonic la 0791 629 911 sau direct prin mesaj pe adresa e-mail.

number-2

Ne oferi detalii despre lucrare

O sa avem nevoie de suprafata desfasurata a materialului lemnos si locatia exacta a lucrarii.

number-3

Primiti o oferta de pret

Daca sunteti de acord cu oferta de pret, veti fi programat iar in cateva zile lucrarea dvs va fi efectuata.

Alte servicii

Oferim o gama diversificata de servicii care va pot proteja locuinta dvs.

Principalele tratamen­te care se aplica lemnului sunt:
  • Hidrofugare lemn;
  • Tratare lemn cu fungicide si insecticide;
  • Tratare anticari;
  • Diverse solutii de ignifugare.

Ignifugarea presupune tratarea cu substante rezistente la ardere, care creste capacitatea lemnului de a rezista la foc. Practic, procesul de ignifugare intarzie declansarea arderii.

Ce structuri ignifugam?
  • pentru case / vile : sarpante, acoperisuri, mansarde, tavane;
  • parchet, mobila, obiecte ornamentale exterioare;
  • gard, terasa, docuri, stalpi electricitate;
  • traverse de cale ferata;
  • constructii provizorii in care se utilizeaza substante combustibile sau cu foc deschis: depozite, magazii, etc.